Agenda


Rapunzel
woensdag 19 juli 2017 14:30 uur

Rapunzel


Rapunzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld. Op deze plek houdt vrouw Manie haar helemaal voor haar alleen.
Als Rapunzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe?
Prins Bas zou dolgraag een lief meisje vinden om mee te trouwen. Een meisje dat hem kiest om wie hij is en niet om wát hij is. Zal hij haar ooit tegenkomen?
Rozemarijn en Radijsje vragen al hun hele leven af wie hun oudste zus is. Waar moeten ze zoeken en zullen ze haar vinden?
Rapunzel is een klassiek sprookje. Een familievoorstelling (4+) waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie, en het leven. En als je hebt wat je wilt, hoe houd je dit dan vast?
  
Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie).
De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afdruk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje.
Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook oudere bezoekers zich vermaken. De voorstelling is altijd speciaal voor onze vereniging geschreven en dus uniek.
 
Duur van de voorstelling is circa 70 minuten inclusief een pauze.
Leeftijd: 4+
Entree: € 7,-
 

bestel kaarten

Pip en Pelle Show 2017
woensdag 26 juli 2017 14:30 uur

Pip en Pelle Show 2017

 
Ojee, de Inspecteur komt langs! Er is paniek in de tent! Meneer Pruim heeft Pip & Pelle opgebeld met de mededeling dat hij naar de Pip & Pelle Show komt kijken. Deze zure inspecteur komt kijken of de show wel leuk genoeg is. Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken! Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten.. Maar of dat nu allemaal zo'n goed idee is...?
Vorig jaar traden Pip & Pelle op in het Openluchttheater met de komische voorstelling ‘Circus Pip & Pelle’. Ze hebben een eigen tv-serie en inmiddels ook een eigen YouTube-kanaal. 

Duur van de voorstelling: 60 minuten zonder pauze
Leeftijd 3+
Entree: € 7,-

 

bestel kaarten

Loet Moet
woensdag 2 augustus 2017 14:30 uur

Loet Moet


Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Loet moet niks!”Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze avonturen beleeft in haar eigen gekke, sprankelende wereld. Ze ontmoet Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek en die geeft hele vieze plakzoenen... Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten?
 
Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling LoetMoet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Loet heeft een eigen YouTube-kanaal waar elke woensdag een nieuw filmpje te zien is uit de kinderserie Loet doet!

Duur van de voorstelling: 60 minuten met pauze. 
Leeftijd 4+
Entree: € 7,-

bestel kaarten

Dirk Scheele met 'Z'n leukste liedjes'
zaterdag 12 augustus 2017 14:30 uur

Dirk Scheele met 'Z'n leukste liedjes'

 
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele was vorig jaar te zien in ons theater met ‘het Zomerpopconcert’.
 
Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje.
In de solovoorstelling Z'n leukste liedjes speelt  Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in. Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek.
Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen.
De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.
Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.
 
Duur van de voorstelling: 50 minuten, met pauze
Leeftijd: 2+
Entree: € 8,-
 
 

bestel kaarten

Super Willem
woensdag 16 augustus 2017 14:30 uur

Super Willem


Super Willem kan alles. Als er ergens een ramp uitbreekt – een huis dat in brand staat, een trein die ontspoort, een tijger die ontsnapt – wordt Super Willem ingeschakeld. Super Willem stopt auto’s met zijn pink, redt katten uit bomen en vangt honderd boeven tegelijk. Super Willem is nergens bang voor. En terecht. Hij heeft spierballen als kanonnen en vuisten als beton. Alle jongens willen net zo stoer en sterk zijn als hij en alle meisjes gillen als hij voorbij komt. Maar daar trekt Super Willem zich niks van aan. Hij heeft maar een doel: de wereld redden. Hij heeft zelfs een onderscheiding van de koningin gekregen, omdat hij de dapperste man van de hele wereld is. Iedereen rekent op hem en niemand is bang, want Super Willem staat altijd paraat! Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Super Willem raakt zijn Super kwijt.  
 
Koekepeer Theater maakt nieuwe, moderne sprookjes met thema’s die zowel kinderen als hun ouders Het doel is om samen met kinderen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar de kinderen voordat ze in slaap vallen over nadenken. Dit doet Koekepeer Theater door middel van humor, interactie en herkenbaarheid.

Duur van de voorstelling: 60 minuten met een pauze
Leeftijd: 5+
Entree: € 7,-
 

bestel kaarten

zaterdag 19 augustus 2017 10:00 uur

Santa Fe Event 2017

Voor meer informatie zie: santafe-online.nl

zondag 20 augustus 2017 10:00 uur

Santa Fe Event 2017

Voor meer informatie zie: santafe-online.nl