Agenda


Pip en Pelle Show 2017
woensdag 26 juli 2017 14:30 uur

Pip en Pelle Show 2017

 
Ojee, de Inspecteur komt langs! Er is paniek in de tent! Meneer Pruim heeft Pip & Pelle opgebeld met de mededeling dat hij naar de Pip & Pelle Show komt kijken. Deze zure inspecteur komt kijken of de show wel leuk genoeg is. Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken! Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten.. Maar of dat nu allemaal zo'n goed idee is...?
Vorig jaar traden Pip & Pelle op in het Openluchttheater met de komische voorstelling ‘Circus Pip & Pelle’. Ze hebben een eigen tv-serie en inmiddels ook een eigen YouTube-kanaal. 

Duur van de voorstelling: 60 minuten zonder pauze
Leeftijd 3+
Entree: € 7,-

 

bestel kaarten

Peter en de Wolf
woensdag 2 augustus 2017 14:30 uur

Peter en de WolfDe aanvankelijk geplande voorstelling Loet Moet kan wegens omstandigheden helaas niet doorgaan. ‘Peter en de wolf’ is hiervoor in de plaats gekomen.

De voorstelling ‘Peter en de wolf’ is een eigentijdse versie van het bekende muzikale sprookje van Sergej Prokofjev, geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Prachtige muziek, humor en mooie momenten wisselen elkaar af. Er wordt gespeeld met instrumenten variërend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo. Het verhaal: Peter woont met zijn opa aan de rand van het bos. Van zijn opa mag Peter niet buiten het hek spelen. Er zijn gevaarlijke dieren in het bos. Maar Peter is eigenwijs en helemaal niet bang. Op een mooie dag speelt hij, ondanks opa’s waarschuwingen, met zijn dierenvriendjes buiten het tuinhek. Dan verschijnt er een grote wolf die achter ze aankomt…

Duur van de voorstelling: 60 minuten met pauze. 
Leeftijd 4+
Entree: € 7,-

Heb je al kaarten gekocht voor Loet Moet dan kun je met deze kaarten een andere voorstelling bijwonen. Wil je de kaarten teruggeven, stuur de tickets dan naar Bergkamp 27, 5825 AD Overloon. Vermeld je banknummer erbij en het geld wordt overgemaakt. 

bestel kaarten

Dirk Scheele met 'Z'n leukste liedjes'
zaterdag 12 augustus 2017 14:30 uur

Dirk Scheele met 'Z'n leukste liedjes'

 
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele was vorig jaar te zien in ons theater met ‘het Zomerpopconcert’.
 
Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje.
In de solovoorstelling Z'n leukste liedjes speelt  Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in. Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek.
Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen.
De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.
Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.
 
Duur van de voorstelling: 50 minuten, met pauze
Leeftijd: 2+
Entree: € 8,-
 
 

bestel kaarten

Super Willem
woensdag 16 augustus 2017 14:30 uur

Super Willem


Super Willem kan alles. Als er ergens een ramp uitbreekt – een huis dat in brand staat, een trein die ontspoort, een tijger die ontsnapt – wordt Super Willem ingeschakeld. Super Willem stopt auto’s met zijn pink, redt katten uit bomen en vangt honderd boeven tegelijk. Super Willem is nergens bang voor. En terecht. Hij heeft spierballen als kanonnen en vuisten als beton. Alle jongens willen net zo stoer en sterk zijn als hij en alle meisjes gillen als hij voorbij komt. Maar daar trekt Super Willem zich niks van aan. Hij heeft maar een doel: de wereld redden. Hij heeft zelfs een onderscheiding van de koningin gekregen, omdat hij de dapperste man van de hele wereld is. Iedereen rekent op hem en niemand is bang, want Super Willem staat altijd paraat! Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Super Willem raakt zijn Super kwijt.  
 
Koekepeer Theater maakt nieuwe, moderne sprookjes met thema’s die zowel kinderen als hun ouders Het doel is om samen met kinderen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar de kinderen voordat ze in slaap vallen over nadenken. Dit doet Koekepeer Theater door middel van humor, interactie en herkenbaarheid.

Duur van de voorstelling: 60 minuten met een pauze
Leeftijd: 5+
Entree: € 7,-
 

bestel kaarten

zaterdag 19 augustus 2017 10:00 uur

Santa Fe Event 2017

Voor meer informatie zie: santafe-online.nl

zondag 20 augustus 2017 10:00 uur

Santa Fe Event 2017

Voor meer informatie zie: santafe-online.nl