Agenda


De Grote Poepshow, Hakim
woensdag 6 augustus 2014 14:30 uur

De Grote Poepshow, Hakim


Hakim Traïdia, beter bekend als Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek met name bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Behalve zijn televisieoptredens, maakt Hakim theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken.
De Poepshow is een onsmakelijke en grappige voorstelling over en met de rotzooi die we dagelijks produceren. Spelonderdelen als Viezagie en So You Wanna Be A Poepstar laten zien hoeveel afval we produceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen, en wat je met de rommel nog meer kunt doen. De show wordt gepresenteerd door een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt. In deze nieuwe solovoorstelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken, en op het podium gevraagd om mee te denken en spelen met de sympathieke
vuilnisman.

Entree: € 5,50 voor jong en oud, vanaf 2 jaar. 

Bij slecht weer wordt de voorstelling uitgevoerd in gemeenschapshuis De Pit Overloon.
 

bestel kaarten

Filmavond: RUSH
zaterdag 9 augustus 2014 21:30 uur

Filmavond: RUSH


Op zaterdag 9 augustus wordt het openluchttheater voor één avond een echte openluchtbioscoop. Op een levensgroot scherm wordt de film RUSH vertoond.
Een film van 120  minuten die alles heeft: actie, drama, sport. Het is de biografie van de beroemde Formule 1-racer Niki Lauda. Een waargebeurd verhaal dus en de film is door de kijkers beoordeeld met een 8,5!
 
Midden jaren 70 komen twee zeer getalenteerde coureurs op in de Formule 1: de flamboyante Brit James Hunt en de pragmatische Oostenrijker Niki Lauda. Beiden komen uit een welgestelde familie, maar hier houden de vergelijkingen op.
Hunt is roekeloos, leeft graag in de spotlights en geniet van zijn status als superster. De meer serieuze Lauda houdt zich liever wat afzijdig van alle aandacht. Maar beiden leven voor de races, waarin de kleinste fout met de dood kan worden bekocht.
Waar Hunt meer op zijn gevoel en intuïtie vertrouwt, laat Lauda door middel van kansberekeningen en motoraanpassingen niets aan het toeval over.
Hun rivaliteit nadert het kookpunt als Lauda het kampioenschap heeft binnengehaald. Dan raakt hij betrokken bij een tragisch ongeluk, dat hij ternauwernood overleeft. Of hij ooit nog zal kunnen racen is nog maar zeer de vraag. Kan Hunt nu eindelijk wel dat begeerde kampioenschap binnenslepen of zal Lauda toch een onverwachtse comeback maken?
Vanaf het eerste moment word je meegetrokken in de fascinerende wereld van de Formule 1.  Snelle auto’s, schitterende beelden met de bijbehorende geluiden, charismatische coureurs en mooie vrouwen. Beleef de unieke sfeer van een bioscoop in de buitenlucht met een uitnodigende sterrenhemel als plafond. Kijk onder filmimpressies voor een trailer van de film op You Tube.

Entree: € 7,50

Bij slecht weer wordt de filmavond verzet naar een andere avond.

bestel kaarten

Peter en de Vliegmachien /de Kip en het Ei
woensdag 13 augustus 2014 14:30 uur

Peter en de Vliegmachien /de Kip en het Ei


Wat gebeurt er vandaag? Peter vindt een schatkaart. Deze leidt de vriendjes naar een wonderlijke waterput. De put is magisch! Hij kan nl praten. En omdat hij op een boerderij staat weet hij alles over dieren, dingen die je kunt eten en het leven op de boerderij. De waterput is heel erg intelligent. Weet hij misschien waar de schat verstopt ligt. Peter en Vince zijn ervan overtuigd dat de schat in de buurt moet zijn. 

Peter en de Vliegmachien is een kindertheatershow die gespeeld wordt door Peter Weetutbeter en Vince Vliegmachien. Interactiviteit staat voorop. Beleef het avontuur! Zonder de hulp van de kinderen is een goede afloop niet mogelijk. Peter en de Vliegmachien hebben eigen liedjes die binnen de kortste keren zullen worden meegezongen en gedanst.

Peter en Vince zijn vrienden. Peter is een druk, vrolijk en grappig jochie dat door zijn enthousiasme nogal eens in de problemen komt. Vince wil later vliegmeneer worden. Hij is serieus en moet de problemen oplossen die Peter veroorzaakt. Samen beleven zij spannende avonturen.
Wat er nog meer gebeurt? Kom kijken, doe mee, leef mee, en… “Vlieg met ons mee!”

Entree: € 5,50 voor jong en oud, vanaf 2 jaar. 

Bij slecht weer wordt de voorstelling uitgevoerd in gemeenschapshuis De Pit Overloon.
 

bestel kaarten

Zomerpopconcert Dirk Scheele
woensdag 20 augustus 2014 14:30 uur

Zomerpopconcert Dirk Scheele


Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon.
Dirk zit in een luie strandstoel en is lekker op vakantie. Hij heeft echter niet door dat hij eigenlijk op moet treden voor de aanwezige kinderen. Het publiek wil toch echt wel graag dat Dirk zijn liedjes gaat zingen, maar ja Dirk is natuurlijk in een vakantiestemming. 
Daarom neemt hij de kinderen mee op vakantie met zijn leukste zomerliedjes als o.a. Hoge bergen verre landen, vroem vroem, een zonnebril, springen als een dolfijn en natuurlijk ontbreekt ook het insmeerlied niet, wat hij speciaal schreef voor de campagne veilig zonnen van het KWF. 
Als Dirk op vakantie is schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes. Nou dat wil hij nu ook wel doen. De kinderen mogen allerlei onderwerpen aandragen en zo maakt Dirk samen met de kinderen ter plekke een heel nieuw zomerliedje. Als Dirk op een gegeven moment echt niet meer weet welk liedje hij moet zingen, mogen de kinderen hun favoriete Dirk liedje roepen, En wie weet zingt hij dan wel jouw verzoekje.
Uiteindelijk wordt de voorstelling echt een vakantiefeestje als iedereen staat te dansen als een Spaanse danseres of rondloopt als een beer.

Entree: € 5,50 voor jong en oud, vanaf 2 jaar. 
 
Bij slecht weer wordt de voorstelling uitgevoerd in gemeenschapshuis De Pit Overloon.
 

bestel kaarten

St. Maarten Viering
vrijdag 7 november 2014 18:00 uur

St. Maarten Viering

Josefschool Overloon.