Agenda


zaterdag 19 mei 2018 09:00 uur

MilitracksMeer informatie is te vinden op www.militracks.nl 


zondag 20 mei 2018 09:00 uur

Militracks


Meer informatie is te vinden op www.militracks.nl

Jane en Tarzan
zondag 24 juni 2018 15:00 uur

Jane en Tarzan


Na shows als De Tovenaar van Oz en de drie biggetjes komt Desdemona Dance nu met: Jane en Tarzan de musical.
Wie kent het verhaal niet..het kleine jongetje dat wordt opgevoed door de gorilla’s  in de jungle.
Tot jane op zijn pad komt…dan staat de wereld van Tarzan op zijn kop.
En dan is er de slechterik…een jager die het liefst alle gorilla’s wil doodschieten om ze te verkopen…
 
De nummers worden live gezongen door alle leerlingen en de jongste is 6 jaar!

Duur voorstelling: 2 uur
Pauze: ja
Entree: € 10- 

Bij slecht weer speelt de voorstelling in MFC Oelbroekc in Sint Anthonis.

 

Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort. 

bestel kaarten

De Kleine Zeemeermin
woensdag 11 juli 2018 14:30 uur

De Kleine Zeemeermin


In dit eigentijdse sprookje trotseert de ‘Prins van het Land’, Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling. Hij schept echter achter het net en vangt; de dochter van de Koningin van de Zee ‘Arial’. Deze The Voice winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar Arials strenge moedermeermin wil hier niks van weten, want “Alle mensen zijn smerig” en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep! Gelukkig is daar de 3-koppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar 2-benige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen.... in haar eigen lettertype. Een muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuractivist. 
De Kleine Zeemeermin is geschikt voor iedereen van 4 tot 104 jaar. 
 
Over Toneelvereniging Mariahout. 
Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie). De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afbreuk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje. Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook oudere bezoekers zich vermaken. De voorstelling is altijd speciaal voor onze vereniging geschreven en dus uniek. De spelersgroep, van de jeugdvoorstelling, bestaat dit jaar uit 13 enthousiaste spelers die samen met een 7-tal mensen achter de schermen De Kleine Zeemeermin gaan maken en spelen. Het bijzondere van deze spelersgroep is dat deze uit een mix van jonge en oudere spelers bestaat. Wil je meer over toneel vereniging Mariahout bezoek dan de website. http://www.toneelverenigingmariahout.nl/ 
 
Leeftijd: 4+
Duur voorstelling:circa 70 minuten
Pauze:Ja
Entree:€ 7,-

Onze voorstelling zijn vermakelijk voor alle leeftijden. Dus ook (groot)ouders kunnen genieten van een heerlijke theatermiddag. 
 
  Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort. 


 bestel kaarten

Flinke Soep
woensdag 18 juli 2018 14:30 uur

Flinke Soep

Plastic, maar dan niet zo Fantastic …
 
Een Interactieve Muzikale Theatervoorstelling voor het hele gezin. Ga mee op reis en beleef samen met Charles Moore, een rappend lantaarnvisje, een verstrikt zeepaardje en veel, heel veel plastic, spetterende avonturen! Er gaat iets behoorlijk mis en dat heeft grote gevolgen voor het milieu.
Kapitein Moore wil het probleem in kaart brengen…hij probeert samen met de dieren de juiste koers te varen richting de drijvende vuilnisbelt! 
Kunnen de kinderen helpen de ‘Plastic Soep’ op te lepelen?En waar moet dat heen?
Het is tijd om nu in actie te komen! Alle zeilen bij! Een dynamisch, stoer, swingend, spannend en groots verhaal over een probleem dat 34 keer groter is dan Nederland!!

Duur: 60 minuten
Pauze: Ja
Entree: € 7,-
 
Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort. 
 
 
 

bestel kaarten

Loet Moet
woensdag 25 juli 2018 14:30 uur

Loet Moet

Bekroonde familievoorstelling door Ruth Bakker
 
Loet Moet is een vrolijke en interactieve familievoorstelling vol liedjes, humor  en (poppen)spel. Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Loet moet niks!” Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze avonturen beleeft in haar eigen gekke, sprankelende wereld.
Ze ontmoet Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek en die geeft hele vieze plakzoenen... Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten?
 
Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster. 
Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling Loet Moet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. 
 
Kom in de stemming en leer Loet alvast kennen! Elke woensdag is er een nieuw filmpje te zien uit de kinderserie Loet doet!op het youtubekanaal van Loet:www.youtube.com/channel/UC69Fz2WuVJBPOQEmk85ooTQ
 
Bekijk de trailer van de theatervoorstelling Loet Moethier: www.youtube.com/watch?v=f9o_tigd66Y
 
Leeftijd:4+
Duur voorstelling:60 minuten
Pauze: ja
Entree:€ 7,-
 
  Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort. 
 
 


bestel kaarten

Stamppot, een sprookjesmix
woensdag 1 augustus 2018 14:30 uur

Stamppot, een sprookjesmix


Stamppot, een sprookjesmix is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op de bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater Van Santen. Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending.
Zo is de boze Stiefmoeder stik jaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelfs haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijf. Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze Wolf tegen die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze Stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker en dan .........
 
De kleurrijke minimusical speelt zich af in een surrealistisch decor. Prachtige kostuums, sfeervolle liedjes en muziek ondersteunen de voorstelling. Terugkomend thema in de minimusical is innerlijke en uiterlijke schoonheid. De voorstelling wordt gekenmerkt door interactie tussen de spelers en het publiek en kent veel komische momenten. De kinderen krijgen meerdere malen de kans om mee te spelen.

Leeftijd: 4 t/m 10 jaar
Duur voorstelling: 60 minuten
Pauze: Ja 
Entree: € 7,- 

 

Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort. 

bestel kaarten

Dirk Scheele speelt Zomerpopconcert
woensdag 15 augustus 2018 14:30 uur

Dirk Scheele speelt Zomerpopconcert


Zomerpopconcert
Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. En natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.
Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!
 
Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’
 
Kijk voor een impressie op: https://www.youtube.com/watch?v=oiNCb86UOKI
 
 
Leeftijd: 2 t/m 7 jaar
Duur voorstelling:50 minuten
Pauze: ja
Entree: € 8,-
 
 

bestel kaarten