Agenda


zaterdag 20 mei 2017 11:00 uur

Militracks

Meer informatie op www.militracks.nl


zondag 21 mei 2017 11:00 uur

Militracks

Voor meer informatie zie: www.militracks.nl

Rapunzel
woensdag 19 juli 2017 14:30 uur

Rapunzel

Rapunzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld. Op deze plek houdt vrouw Manie haar helemaal voor haar alleen.
Als Rapunzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe?
Prins Bas zou dolgraag een lief meisje vinden om mee te trouwen. Een meisje dat hem kiest om wie hij is en niet om wát hij is. Zal hij haar ooit tegenkomen?
Rozemarijn en Radijsje vragen al hun hele leven af wie hun oudste zus is. Waar moeten ze zoeken en zullen ze haar vinden?
Rapunzel is een klassiek sprookje. Een familievoorstelling (4+) waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie, en het leven. En als je hebt wat je wilt, hoe houd je dit dan vast?
 
 
Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie).
De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afdruk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje.
Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook oudere bezoekers zich vermaken. De voorstelling is altijd speciaal voor onze vereniging geschreven en dus uniek.
 
Duur van de voorstelling is circa 70 minuten inclusief een pauze.
Leeftijd: 4+
 

Dirk Scheele met 'Z'n leukste liedjes'
zaterdag 12 augustus 2017 14:30 uur

Dirk Scheele met 'Z'n leukste liedjes'

 
Dirk Scheele met ‘Z’n leukste liedjes’
 
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele was vorig jaar te zien in ons theater met ‘het Zomerpopconcert’.
 
Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje.
In de solovoorstelling Z'n leukste liedjes speelt  Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in. Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek.
Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen.
De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.
Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.
 
Duur van de voorstelling: 50 minuten, met pauze
Leeftijd: 2+
 
 

zaterdag 19 augustus 2017 10:00 uur

Santa Fe Event 2017

Voor meer informatie zie: santafe-online.nl

zondag 20 augustus 2017 10:00 uur

Santa Fe Event 2017

Voor meer informatie zie: santafe-online.nl