Agenda


Zanggroep Palet speelt 'Een Weg'
woensdag 1 april 2015 20:00 uur

Zanggroep Palet speelt 'Een Weg'

כביש
 
Palet is een Overloonse zanggroep van veertien enthousiaste mannen en vrouwen. Vorig jaar hebben zij met veel succes een geheel eigen versie van het lijdensverhaal van Christus opgevoerd. De uitverkochte locaties en de vele enthousiaste reacties hebben hen ertoe doen besluiten het lijdensverhaal dit jaar nog een aantal keren op te voeren. Op 1 april in het Openluchttheater van Overloon.
Het passieverhaal is geheel geschreven door Cees van Leeuwen die een grote passie heeft voor toneel. Samen met dirigent Geert Verhallen en zanggroep Palet wordt het aloude lijdensverhaal van Christus op een geheel andere wijze gebracht.
Het is het verhaal van lijden, sterven en opstaan gezien door de ogen van Jezus.
Het  project o.l.v. regisseur Ans van Leeuwen-Hofmans is gegoten in een vorm van melodieën, teksten, poses en bewegingen die de toeschouwers uiteindelijk meenemen alsof zij zelf meelopen in de stoet naast Jezus.
Van de voorstelling vorig jaar in de kapel in Holthees is een filmtrailer gemaakt die u kunt bekijken onder "filmimpressies"
 
Bij slecht weer is de voorstelling in de Theobalduskerk in Overloon. Raadpleeg t.z.t. hiervoor de website.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten, via deze website, via de website van Palet (zanggroeppalet.nl) of bij de leden van de zanggroep.
 
Entree € 6,-
 
 
 

bestel kaarten

zondag 5 juli 2015 14:30 uur

De 3 biggetjes, musical

Musical van Desdemona. Nadere informatie volgt medio 2015.